juni 23, 2024

Zeer leerzame pianoles in Utrecht

1 min gelezen

Sinds ik mijn energie in pianoles Utrecht heb gestoken, voel ik mij best wel bijzonder. Vooral nu ik een paar leuke liedjes hierop kan spelen. En dan te bedenken dat ik nooit echt muzikaal ben geweest. Feestjes waren voor mij dan ook een hele opgave, vooral omdat ik nooit op de maat kon dansen. Maar sinds ik meer interesse in muziek heb gekregen is mijn gevoel voor ritme ook aanwezig. 

De leraar Rocus van den Heuvel studeerde kerkorgel en piano aan het Utrechts Conservatorium. Van den Heuvel is naast zijn werkzaamheden bij het Piano-instituut werkzaam als pianodocent bij het Houtens Muziek Collectief en Scholen in de Kunst te Amersfoort.  

Ben bijzonder trots op mijzelf

Al na een paar weken kon ik mijn eigen piano thuis bespelen. Slechts na een paar keer een pianoles in Utrecht te hebben gevolgd kende ik al twee liedjes om te spelen. Eindelijk kon mijn piano, die al jaren de functie had van opslagplaats, gebruikt worden waarvoor deze gemaakt was. Wil je er ook achter komen of jij een verborgen talent bent wat betreft het volgen van een muzikale les, neem dan contact op met Het Piano-instituut. Wie weet speel jij straks de sterren van de hemel.