juli 18, 2024

Snel, veilig en snel online

2 min gelezen
Learning

Wanneer je op zoek bent naar een e-learning platform die je naar wens kunt indelen, en ook zeer eenvoudig is te gebruiken om kennis over te dragen? Philpaper is voor gebruikers die met een eenvoudige applicatie of willen leren, of kennis willen overbrengen aan gebruikers. Het platform werkt op alle soorten apparaten, smartphone, tablet, computer of laptop zijn allemaal geschikt om het programma op te draaien. Voor ieder leerthema kun je een eigen achtergrond instellen, zo maak je herkenbaar welk onderdeel je aan het leren bent op het platform. Het platform is veilig, robuust en gemaakt voor de gebruiker.

Binnen een uur online voor gebruikers

e-learning platform

Wil je gebruik maken van een e-learning platform moet er in veel gevallen veel gebeuren, na een aantal dagen of nog langer kun je pas online met de gebruikers. Met Philpaper kun je binnen een uur online en heb je een mooie uitstraling van het platform. Of je nu gebruikers les wilt geven of je bent een gebruiker, een training is niet nodig om het platform snel eigen te worden. Philpaper is ontworpen voor schaalbaarheid, veiligheid en gebaseerd op de experience API. Door de eigen uitstraling die je kunt creëren is het platform snel eigen te maken in combinatie met de eenvoudige omgang.

Lesmateriaal wordt gedetailleerd opgeslagen

Software

In de Learning Record Store wordt al het lesmateriaal gedetailleerd opgeslagen, dit naslagwerk kun je gebruiken om het lesmateriaal te verbeteren. Maar ook voor de kwaliteitsbewaking is dit van groot belang. Op deze manier is het eenvoudig om de leerprogramma’s te verbeteren. Door een uitgekiende container structuur kun je makkelijk online programma’s samenstellen. Rondom een thema maak mini programma’s in met behulp van presentaties, documenten, filmpjes of ander lesmateriaal. Staat de content klaar dan kunnen de deelnemers direct deelnemen aan de online training. Stuur een uitnodiging of laat de gebruiker zichzelf registreren.