juli 18, 2024

Solveo trainingen

2 min gelezen
Solveo trainingen

Heb je een eigen website dan kun je niet zonder online marketing. Kennis van online marketing is belangrijk om je website goed in de markt te zetten. Solveo trainingen helpen je bij het uitbreiden van jouw online kennis over marketing. Weet je niet precies hoe het in elkaar zit dan kom je een hoop dingen te weten waarvan je het bestaan niet wist. Je hebt misschien wel eens gehoord van SEO, linkbuilding of conversie optimalisatie? Deze elementen hebben betrekking op de resultaten van jouw website, gevonden worden is waar het allemaal om draait bij online marketing.

Cursus

Geleerde kennis toepassen op je website

Wil je meer weten over deze elementen en dit direct toepassen voor betere resultaten met je eigen website? Neem dan deel aan de trainingen van Solveo. Jarenlange kennis zorgt ervoor dat we ook jou kunnen helpen met het optimaliseren van je website. Je bent vrij in je keuze waarover je meer wilt weten en wat je toe wilt passen op je eigen website. De trainingen van Solveo zijn voor iedereen te volgen, laagdrempelig dus geschikt voor ieder niveau. 

Geen saaie urenlange theorie waarbij je in slaap valt, alles wat je leert kun je direct in de praktijk brengen bij je eigen website. Er wordt gewerkt in kleine groepjes, je hebt dus genoeg mogelijkheden om al je vragen te kunnen stellen.

Solveo trainingen

Wat voor trainingen biedt Solveo aan?

Solveo biedt vijf soorten trainingen aan. SEO training voor beginners, SEO training voor gevorderden, Linkbuilding, Google Analytics en Conversie optimalisatie. Alle trainingen hebben als doel om je website hoger te krijgen in Google om beter vindbaar te worden. Door de jarenlange ervaringen zorgen de trainingen ervoor dat je website beter wordt gevonden in Google.