juni 23, 2024

Online piano les volgen op eigen tempo

1 min gelezen

Ik heb altijd al piano willen leren spelen, maar dat was er nooit van gekomen om verschillende redenen. Op een gegeven moment wilde ik het toch gewoon doen, maar dan wel op mijn eigen tempo en in mijn eigen tijd. Ik had dus geen zin om elke week naar een fysieke muziekschool te gaan. Gelukkig kon ik ook via Online Muziek Academie online piano les volgen. Naast het grote gemak was dit ook nog eens veel goedkoper dan echte les volgen, dus ik aarzelde niet en schreef me meteen in!

Binnen no time al liedjes kunnen leren spelen

De lessen van Online Muziek Academie zijn heel leerzaam en duidelijk. Alles wordt goed uitgelegd en je krijgt een goede basis geleerd. Het fijne is ook dat je bij deze online piano les zelf muzieknummers aan kan vragen om te leren spelen. Als je een leuk liedje hebt om te leren, dan krijg je er vanzelf meer zin in om te oefenen. Ik ben nu zover dat ik stukjes van popliedjes en klassieke nummers op de piano kan spelen en daar ben ik supertrots op. Als je iets niet snapt of ergens moeite mee hebt, dan kun je gewoon om tips vragen aan de docenten. Zo kun je je speeltechniek blijven verbeteren. Ik vind het in ieder geval superleuk om online piano les te volgen en kan het iedereen aanraden!