juni 23, 2024

Hij ging dus voor een e achter b rijbewijs

2 min gelezen

Een vriend van mij heeft zijn eigen aannemersbedrijf. Hij is zelf zzp’r en heeft het behoorlijk druk. In de zomer help ik hem dan ook vaak mee. Hier krijg ik natuurlijk wel voor betaald. Er is namelijk niks mis met een vriendendienst, echter wanneer ik steeds zoveel weekenden werk verwacht ik er wel een vergoeding voor. Zo kwam ik laatst op het idee om mijn e achter b rijbewijs te halen. Anders gezegd heet dit dus een aanhangerrijbewijs. In eerste instantie is het makkelijk als ik die vriend van mij meehelp. Verder kan ik het natuurlijk zelf ook gebruiken als ik bijvoorbeeld ga verhuizen of andere dingen moet vervoeren. Zo had ik laatst met een andere vriend een bank in Zwolle opgehaald. Deze kon hij namelijk gratis afhalen, echter paste deze natuurlijk niet in de auto. Dit was dan ook geen probleem en dus zijn we er met zijn tweeën naar toe gereden. Voor diegene die het willen weten, ik had de rijlessen genomen via verkeersschool Osseforth. Kennen jullie deze naam al? Anders moet je hier zeker eens naar toe gaan. Ook zakelijke bestuurders kunnen hier terecht.

 

Meer over deze firma

Wanneer jij je online inschrijft via osseforth.nl heb je recht op één gratis proefles. Ik mijn geval was dat toen ik een pakket van zoveel lessen afnam. Verder zul je zien dat hun recensies zeer goed zijn. Voorgaande klanten hier lopen tevreden de deur en dat ook nog eens met zo’n ‘papiertje’.

Naast het e achter b rijbewijs kun je hier ook nog terecht voor andere cursussen. Hiervoor kun je ze het makkelijkst maar even zelf bezoeken.