juli 18, 2024

Gezocht op gitaarles beginners.

1 min gelezen

Zoals jullie weten deel ik al mijn ervaringen met jullie. Ik zat er al een lange tijd over na te denken om een gitaarcursus te kopen. Ik ben toen gaan kijken op internet onder ” gitaarles beginners”. Ik kwam toen uit op deze pagina. Ik vond daar veel informatie over de cursussen die werden aangeboden door Cor Bakker. Zo had hij cursussen in Soul, Pop, Reggae, Disco en nog veel meer. Daarnaast had hij ook nog eens bepaalde cursussen in gitaartechnieken. Ik heb toen besloten om er een te kopen van 60 euro. Bij aanschaf van een cursus kreeg ik 3 handboeken van 750 pagina’s en 300 video’s in HD kwaliteit.

 

Echt een aanrader

In totaal heb ik maar 1 dag hoeven wachten totdat ik mijn cursus binnen had. Sinds dat ik bezig ben met de cursus maak ik enorme stappen. Gitaarles voor beginners is heet moeilijk. Toch heeft Cor Bakker de cursussen zo ingedeeld dat je de informatie goed opneemt. De eerste 30 weken krijg je via de mail huiswerk, zodat je goed geprikkeld word om door te gaan. Ben jij nieuwsgierig en wil je ook graag gitaar leren spelen? Kijk dan snel op de website voor meer informatie. Je kan ook telefonisch contact opnemen of via de mail.