juli 18, 2024

Probeer een klantenservice opleiding bij Ocaro

2 min gelezen

Mogelijk is het dat je tijdens de Lock down je baan hebt verloren. Of misschien ben je gewoon opzoek naar nieuwe werk opties en wil je daarvoor een opleiding doen. Als dat jouw geval is, dan zijn de opleidingen van Ocaro, zoals hun klantenservice training. Misschien wel een goede keuze om tegelijkertijd te leren en te werken.

Waarom Ocaro de beste opleidingen geeft

Ocaro biedt gratis online of oog in oog cursussen en trainingen voor mensen die 18 jaar of ouder zijn om nieuwe vakgebieden te leren of te verdiepen in een huidige baan. Met Ocaro kan je zonder kosten de kennis opdoen die jouw kunt helpen om te groeien, en een betere positie op de arbeidsmarkt te vinden. Je kan jezelf makkelijk inschrijven zonder te veel moeite. Daarbij heb je de mogelijkheid om meerdere cursussen tegelijkertijd te volgen. Op die manier kan je meerdere opleidingen volgen om zo snel diverse kennis op te bouwen. Ocaro biedt trainingen via Webinars en coachsoftware maar ook klassieke trainingen bij leer-werkplekken.

Klantenservice en social media trainingen

Bij Ocaro hebben ze ook nog tijdelijk personeel in dienst om voor klantenservice medewerker posities of als Teamleiders en Coaches aan de slag te gaan. Andersom, kan een medewerker van jouw bedrijf ook mee doen aan trainingen bij Ocaro. Bijvoorbeeld hun online trainingen voor klantenservice kan je leren en toepassen van basis gespreksvaardigheden, een basis om klantgericht en effectief te communiceren via Sociale media en luisteren en het benutten van de kracht van de stilte, tussen andere technieken.

Mischien ben je eerder opzoek naar een social media expert training. Daar kan je leren over het hanteren van de juiste toon, online persoonlijk verbinding maken, complimenteren en vragen stellen of gewoon weten wat niet en wel gepast is om te schrijven.