april 21, 2024

De gegraveerde balpen, een attent zakelijk geschenk

2 min gelezen
Narrowcasting

Een gegraveerde balpen is het ideale cadeau om aan zakelijke partners te geven, zoals investeerders, leveranciers en zakelijke partners. Ook is het cadeau ideaal om te geven aan iemand die afgestudeerd is, een nieuwe baan heeft gevonden, een eigen bedrijf is gestart of met een andere zakelijke uitdaging begint. Door een stijlvolle balpen met naam te geven, geef je een praktisch en zakelijk cadeau met een persoonlijke touch.

Parker bekend om duurzaamheid

Parker vulpennen staan, net als hun andere pennen, bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. De vulpennen van Parker staan al langer dan 130 jaar bekend om hun unieke stijl en innovatie en bovenal hun verfijnde manier van schrijven. De Parker vulpen is er in verschillende uitvoeringen, van de elegante Sonnet vulpen tot de standaard Vector collectie. Een Parker vulpen kopen kun je handig en snel bij www.pengraveren.nl

Cross Townsend pen

Wie op zoek is naar een pen met een onberispelijke stijl en individualiteit, komt al snel terecht bij de Cross Townsend Quartz Blue. De Townsend serie van het Amerikaanse pennenmerk Cross belichaamt de klassieke finesse en elegantie van het merk. Geïnspireerd op de art déco-stijl uit de jaren ’30 kenmerkt de cross townsend pen zich door de verfijnde afwerking en de typerende dubbele dopring voor moeiteloos en soepel schrijf gemak.

Montblanc Pennen

Montblanc pennen is een schrijfgerei dat iedereen op zijn of haar bureau zou moeten hebben liggen. Met een mont blanc pen maak je een statement. Het is dan ook niet voor niets dat de pen op Wall Street bekend staat als de Power Pen. Daarbij komt nog dat het schrijven met de hand een betere en blijvende indruk achterlaat als je een brief gaat schrijven. Een e-mail heb je zo getypt maar daar zit geen persoonlijkheid in. Een brief die met de hand geschreven is, en dan natuurlijk met een Montblanc pen, laat de ontvanger zien dat je tijd en moeite in de brief hebt gestoken. Het schrijven met een pen van Montblanc zorgt ervoor dat je een blijvend positieve indruk achter zult laten.