mei 18, 2024

Projectadministratie Opleiding

2 min gelezen

Wanneer je erover nadenkt, zou je kunnen stellen dat het hele leven een project is. Van de kleine dagelijkse momenten tot de grote memorabele evenementen. Als je het heel projectmatig bekijkt is een huishouden een bedrijf of project an sich te noemen. Boodschappen vliegen niet vanzelf de ijskast in om vervolgens in een plan terecht te komen. De was zou zich opstapelen tot het plafond wanneer dit niet gestructureerd tot een onderdeel van het ‘project huishouden’ zou worden gerekend. Hoe je een project privé of zakelijk in de beste banen kan leiden, leer je bij de opleiding projectadministratie opleiding.  

Stevigheid


Een project is veel meer dan en leuk plan, denk bijvoorbeeld maar aan een verjaardag. Een verjaardag is op een bepaalde dag of wordt op een zekere dag gevierd. Wanneer je dit wilt vieren met bepaalde mensen is het zaak dat je ze tijdig uitnodigt. Het is dan vervolgens wel zo leuk als je ze van een hapje en drankje kan voorzien, dus op naar de supermarkt. Zodoende ben je toch een poosje zoet met voorbereiden, gedurende de verjaardag en vervolgens het opruimen. In de opleiding leer je elke stappen van een project, beginfase, tijdens het project en de afwikkeling. Het eind van een project is namelijk niet wanneer de gasten of klanten zijn vertrokken, maar wanneer de zaken zijn afgewikkeld en geëvalueerd.

Jouw succesvolle carrière


Het is leuk om andermans succesverhalen te lezen en daar inspiratie uit te putten. Geïnspireerd kan je stapjes zetten in de richting van jouw eigen succesverhaal als Projectadministratief medewerker. Het leuke is dat je dit al binnen een jaar voor elkaar kan boksen en op diverse plekken in Nederland. Omslachtige reistijden en reiskosten hoeven jou dus zeker niet in de weg te staan als het gaat om deze stap voor jezelf te zetten.