april 21, 2024

Ict stage vind je bij ict-stage.com!

1 min gelezen

Leuk dat jullie weer aanwezig zijn op mijn blog. Vandaag gaat het artikel over een ict stage. Mijn neefje is net begonnen met zijn studie, op het HBO. Voor zijn studie moet hij stage gaan lopen. Deze stage moet elke leerling zelf zoeken. Helaas is het makkelijker gezegd dan gedaan. Mijn neefje is nu al ruim een maand bezig met het zoeken, voor een ict stage plaats. Nergens kan hij terecht, en dit vond ik erg vervelend voor hem. Zodoende ben ik voor mijn neefje, op het internet gaan zoeken naar stage plaatsen. Via het internet kwam ik terecht op de site ict-stage.com. Op deze site stonden vele vacatures van bedrijven, die opzoek waren naar een stagiaire. Natuurlijk belde ik meteen mijn neefje op, en vertelde ik hem over deze site. Hij nam een uitgebreid kijk op deze site en hij begon met solliciteren!

En met succes!

Een dag of drie later, kreeg ik een belletje van mijn neefje. Hij vertelde dat hij eindelijk aangenomen was bij een bedrijf. Mijn neefje was hier echt heel erg blij mee, en ik natuurlijk ook! Hij heeft zijn stage plaats te danken aan de website van ict-stage.com. Deze website laat alle beschikbare stage plaatsen zien. Zo kun je een bedrijf benaderen, waarvan jij weet,dat zij opzoek zijn naar een stagiaire. Iedereen die een ict opleiding volgt en opzoek is naar een stage. Raad ik aan om even een kijkje te nemen op deze site.