april 21, 2024

Code 95 opleidingen bij verkeersschoolwesseldijk.nl

2 min gelezen

Deze keer heb ik een tip voor de beroepschauffeur onder ons. Een vriend van mij is vrachtwagenchauffeur en hij vroeg aan mij of ik voor hem wilde kijken naar code 95 opleidingen. Dit is iets wat elke beroepschauffeur nodig heeft als hij/zij in  Europa rijdt. Dit moet je elke vijf jaar bijhouden. Ik ben dus voor hem op zoek gegaan naar een rijschool. Ik ben op het internet gaan kijken naar een rijschool die dit goed doet maar waar ook de prijs meevalt. Dat is natuurlijk niet onbelangrijk. Ik kwam meerdere rijscholen tegen en een bepaalde sprak mij aan. Dat was de rijschool Wesseldijk.

Een erg goede verkeersschool

Deze rijschool heeft een prima website waar genoeg informatie hierover opstaat. Zo zijn er verschillende pakketten te vinden en ik ben er ook achter gekomen dat ze al aardig wat ervaring hebben. Dat is natuurlijk handig om te weten. Toen ik prijzen keek werd ik nog blijer. Die waren namelijk erg laag. Dit zou die vriend van mij goed kunnen helpen. Ik heb hem opgebeld om hem op de hoogte te brengen van dit  bedrijf. Hij is eerst zelf gaan kijken en besloot om zijn uren hier vol te maken. Nu is hij bezig met zijn uren en hij zei tegen mij dat alles goed verliep de kosten vielen mee en hij heeft al bijna alle uren. Kortom hij is ontzettend tevreden met deze rijschool. Dat is natuurlijk fijn om te horen. Ben jij toevallig ook vrachtwagenchauffeur? Kijk dan even op verkeersschoolwesseldijk.nl voor meer informatie!