mei 18, 2024

Rijschool Huissen is de ideale plek voor een slagingskans !

1 min gelezen

Ben je al een tijdje op zoek naar een rijschool, aarzel dan niet en neem een kijkje bij ons. Wij zijn de ideale rijschool die jou garanderen om te slagen, lees hieronder waarom het ook zo is.

 

Wie zijn wij ?

Allereerst stellen wij ons even voor. Wij zijn sinds 2001 begonnen met onze rijschool onder de naam Frank Driessen en Salie. Na een lange tijd met de naam, hebben wij besloten om ons team te vergroten en te versterken. Niet alleen vergroten en versterken, maar ook meer ervaring eraan toegevoegd. Wij zijn nu met een groot team van zeven mensen, met onder andere Salie, Harriet, Susanne, Yvonne, Osman, Marieke en Dennis. Door de groei van onze rijschool, zijn wij daarom van Rijschool Frank Driessen en Salie veranderd naar Rijschool Huissen

 

Wat bieden wij ?

WIj bieden met onze ervaren instructeurs de beste kwaliteit, klantvriendelijkheid en service voor het rijlessen. Zo zorgen wij ervoor dat je op je eigen tempo en gemak kunt rijlessen. Daarnaast leren we je ook, wat je kunt verwachten op het examen en waar je aandacht aan moet besteden. Ook hebben wij de nieuwste technologieën en blijven wij steeds onszelf ontwikkelen om jou beter van dienst te zijn.  Zo kun je jouw fouten gemakkelijk inzien en kun je ze gemakkelijk verbeteren. Bij ons Rijschool Huissen staat zekerheid en betrouwbaarheid op nummer een. Daarom hebben wij als rijschool een aantrekkelijke prijs met verschillende pakketten die bij jou passen.