april 21, 2024

Het vinden van een stage werktuigbouwkunde doe je hier

2 min gelezen

Welkom allemaal op mijn blog. Het artikel van vandaag is voornamelijk bedoeld voor studenten die een HBO of universiteit studie volgen. Ik heb voor diegene namelijk een goede website om een stage werktuigbouwkunde te vinden. Zo is mijn neef laatst afgestudeerd in hetzelfde vakgebied. Omdat hij veel te danken heeft aan deze site, vroeg hij mij om deze met jullie te delen. Ik heb het over de site stage-werktuigbouwkunde.nl. Misschien dat jullie deze al kennen? Voor de mensen die dat nog niet doen, vooral verder lezen.

Wanneer jij de studie werktuigbouwkunde volgt vind je hier gegarandeerd een HBO of WO stage of afstudeeropdracht. Zo hebben namelijk een landelijke dekking waardoor er altijd wel iets bij jou in de regio te vinden valt.

 

Jarenlange ervaring in het vinden van stages

Omdat zij al jarenlang bezig zijn met het helpen van studenten bij hun stage zijn zij inmiddels erg groot geworden. Voorheen zochten zij altijd bedrijven waar studenten stage konden lopen, maar tegenwoordig nemen steeds meer bedrijven zelf contact op met  stage-werktuigbouwkunde.nl. Een groot voordeel van dit stagebureau is dat hun diensten geheel gratis zijn. Dit was ook precies waar mijn neef op zoek naar was. Hij had namelijk geen zien om eerst een bedrag te betalen en vervolgens geen garantie op een stage te hebben. Zo studeerde hij energietechniek en had binnen één maand al zijn stage geregeld. Dus zoek jij ook een stage werktuigbouwkunde? Wees dan slim net als mijn neef en neem even contact met hun op. Vooral ook omdat in februari de nieuwe stageperiode weer loopt en je kunt het maar alvast geregeld hebben.

Meer verhalen