mei 18, 2024

Wilt u uw communiccatie-skills verbeteren aan de hand van een gesprekstechnieken training?

3 min gelezen

Communiceren is en blijft een van de belangrijkste dingen van ons leven, elke dag communiceren we op verschillende manieren. En ondanks dat de non-verbale communicatie nog steeds het meest blijft zeggen, zijn we in ons dagelijks leven toch vooral afhankelijk van de verbale communicatie. Deze verloopt vaak niet helemaal vlekkeloos omdat iedereen een ander referentiekader heeft bijvoorbeeld. Ook al doen we heel goed ons best, vaak komt een bepaalde boodschap anders bij de ander over dan dat we daadwerkelijk bedoelen of willen. Dat is niet anders helaas en dat altijd wel zo blijven, tenzij we elkaar heel goed leren kennen. Maar daar is niet altijd tijd voor of de noodzaak toe, zeker niet in een bedrijf waar u, zeker als het om een zakelijk bedrijf gaat, met veel verschillende mensen in contact komt of bent. Een gesprekstechnieken training is hierbij dan ook van groot belang en kan een groot verschil maken. Een gesprekstechnieken training via gesprekstechnieken.nl kan al een groot verschil maken, dat hebben wij in ieder geval gemerkt. Ze bieden 1-daagse gesprekstechnieken training aan, voor u alleen, dit kan ook online, maar ook voor u en uw collega’s, een zogeheten incompany training, deze is ook online mogelijk maar als u zo een gesprekstechnieken training persoonlijk kunt volgen, dus samen met de groep in een ruimte, dan is dat natuurlijk veel fijner. Ze bieden ook workshops en lezingen aan. Tijdens de gesprekstechnieken training leert u de beste technieken op het gebied van gesprekken en vaardigheden. Wij zijn voor de groepstraining gegaan die ook een onbeperkte follow-up ernaast aanbiedt en 4 jaar is uitgeroepen tot ‘beste opleider van Nederland.’ Ze bieden wekelijkse trainingen aan door het land en via de website kunt u een voorstel voor uw specifieke bedrijf en daarbij de uitdagingen waar u mee te maken heeft, aanvragen. Ze bieden nog meer cursussen aan, hebben een e-book die ze gratis verstrekken en op de site staat een agenda met daarop de verschillende data waarop de trainingen gepland staan/kunnen worden.

Ook een gesprekstechnieken training nodig?

Wij zijn zeer tevreden met hoe onze collega’s en wij zelf ook de training hebben ervaren. Van begin tot eind goed geregeld en voorbereid en het sloot aan op de branche waarin wij werken. Iedereen heeft aangegeven hier echt wat mee te kunnen, en zo kunnen de medewerkers elkaar ook scherp houden.

Wilt u meer weten? 

Als u wilt weten wat het bedrijf voor u kan betekenen neem dan een kijkje op hun website omdat:

  • U de gesprekstechnieken van uw medewerkers kunt verbeteren.
  • Ze nr. 1 opleider in dit gebied zijn.
  • Ze alles regelen van begin tot eind en weten waar ze het over hebben.

Ik geloof dat deze training alleen maar voordelen biedt voor de werkgever. Communicatie, daar is gewoon niet iedereen even sterk in en mensen kunnen elkaar verkeerd begrijpen ondanks dat ze dat niet willen uiteraard. Voor ons was deze training een uitkomst, ik geloof ook voor u! Dus neem eens een kijkje of neem contact op met de site, zodat ze u meer kunnen vertellen over wat ze voor u kunnen betekenen.