april 21, 2024

Wezenlijk veranderen gaf mij in vele zaken enorm veel baat

2 min gelezen

Wezenlijk veranderen gaf mij in vele zaken enorm veel baat

Omdat ik op zoek was naar coaching in het ondernemen ben ik eens op internet op zoek gegaan naar iemand die mij hierbij aan de hand mee kon nemen. Ondanks alle mogelijkheden die ik met mijn bedrijf heb kan ik op de een of andere manier maar moeilijk de goede lijn vinden en toen ik op deze site kwam kreeg ik al snel de indruk dat ik wezenlijk veranderen moest. En dit wezenlijk veranderen kan met hulp van Nanette, zij wist eigenlijk al na de eerste sessie van wezenlijk veranderen door mijn probleem heen te prikken en al snel kwam zij met een erg leuke en enthousiasme manier van het laten omschakelen van verwarring naar loslaten en vooruitkijken. Ze pakte ook de oorzaak aan die ik eigenlijk zelf gecreëerd had. En door dit zelf in te zien kan ik het allemaal ook beter begrijpen. Ik vind het in bepaalde gevallen lastig om de juiste beslissing te maken voor mijn onderneming en daarbij ben ik door de sessie wezenlijk veranderen echt veranderd en door een hele andere bril ben gaan kijken. Nanette kan mij net even op een andere manier naar de dingen laten kijken waardoor ik alsnog uiteindelijk mijn eigen beslissing kan maken. En hier natuurlijk enorm veel van leer. Deze manier van wezenlijk veranderen heeft mij als persoon ook een andere kijk leren geven op een aantal zaken die mij zelfs privé enorm veel baat geven. Het is daarom een enorme aanrader om eens een kijkje te nemen op deze site en het is helemaal niet erg om wat extra hulp in te schakelen. Daarom ben ik zeer dankbaar dat ik deze site heb gevonden en ook al erg snel een afspraak had staan met deze professionele vrouw.