april 21, 2024

Volg hier BHV in Ede!

2 min gelezen
BHV in Ede

AanraderBHV in Ede

Mocht jij op zoek zijn naar de mogelijkheid tot het volgen van BHV in Ede en omgeving, dan moet jij even verder lezen. Ik heb namelijk hele goede ervaringen bij een bedrijf waar ik jou graag over wil vertellen. De instructeurs hier zijn ongelofelijk aardig en kunnen heel erg goed uitleggen. Hierdoor weet jij zeker dat jij alle stof tot jou kunt nemen en het examen kunt halen. Zelf leer ik niet heel erg snel en daar werd echt rekening mee gehouden. Ook vond ik het heel erg fijn dat er veel oefeningen waren die de realiteit nabootsen, daardoor werd het allemaal een stuk inzichtelijker. Na 2 dagen heb ik toen mijn diploma met vlag en wimpel gehaald. Wanneer ik deze moet herhalen, ga ik hier zeker weer heen.

Kijk hier

BHV in Ede

Het fijne van G4s is dat zijn BHV niet alleen in Ede, maar in heel veel steden door Nederland aanbieden. Daardoor zit er altijd wel iets bij jou in de buurt en hoef jij nooit te ver te rijden om er te komen. De prijzen zijn ook niet belachelijk hoog en jij krijgt echt waar voor jouw geld. In de toekomst wil ik ook nog graag een cursus ehbo volgen, want dat lijkt mij ongelofelijk handig. Jij weet nooit wanneer dit van pas kan komen tijdens werktijd of daarbuiten. Mocht jij hier interesse in hebben, neem dan zeker een kijkje op hun website voor alle mogelijkheden en locaties. Als jij nog vragen hebt, kun jij hen ook gerust even bellen of mailen.