juni 23, 2024

Rijschool Mook heeft de beste instructeurs

2 min gelezen
rijschool mook

Dankbaarrijschool mook

Dit artikel schrijf ik speciaal voor alle instructeurs die werken bij Rijschool Mook. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik over mijn faalangst heen ben gekomen. Dit heb ik eigenlijk altijd gehad sinds ik begon met school toen ik 4 jaar was. Ik was altijd bang dat ik iets niet goed zou doen, wat ik natuurlijk ook had toen ik voor het eerst in een auto ging rijden. Gelukkig hadden zij hier ervaring mee en wisten zij hoe ze met iemand zoals ik om moesten gaan. Daardoor voelde ik mij direct op mijn gemak en ging alles een stuk makkelijker. Na een gemiddelde aantal lessen van ongeveer 30, mocht ik op bij het CBR. In eerste instantie heb ik een normaal examen afgelegd, maar dit ging toch niet goed omdat ik te angstig was.

rijschool mookAnder keuze

Daarna heb ik nog een aantal keer gepraat met verschillende instructeurs van de rijschool in Mook en zij raadden me allemaal aan om een faalangstexamen af te leggen. Dit heb ik gedaan en toen heb ik direct mijn rijbewijs gehaald. Het is namelijk zo dat je dan af en toe mag stoppen om even rustig te kunnen worden, hierdoor kon ik me veel beter concentreren. Achteraf ben ik hen erg dankbaar. Zij hebben me zoveel geleerd en ik heb daardoor zoveel over mijzelf geleerd. Daarnaast mag ik nu natuurlijk ook gewoon legaal in mijn eentje de weg op, wat het allerbelangrijkste is. Mocht jij interesse hebben in deze rijopleiding, neem dan zeker een kijkje op de website van Wesseldijk voor meer informatie!