september 29, 2023

Quality Calls Training

Opleidingen met Succes

Mijn eerste autorijles in Alphen aan den Rijn

1 min gelezen

Vandaag is het dan eindelijk zover, ik ga aan mijn eerste autorijles Alphen aan den Rijn beginnen. Sinds ik goede berichten over deze school had gehoord ben ik mij er eens meer in gaan verdiepen. Momenteel heb ik alleen mijn fiets als vervoersmiddel en dat op de leeftijd van 50 jaar. Graag wil ik deze ooit eens inruilen voor een leuke wagen, maar zover is het nog lang niet. Eerst de eerste les maar doorstaan. Vanmiddag om 15.00 uur is het dan zover, dan krijg ik eerst een proefles om te bepalen hoeveel ik er in totaal nodig zal hebben.  

Geweldige instructeur

Wat was ik zenuwachtig, maar toen ik eenmaal de wagen instapte voor mijn allereerste autorijles in Alphen aan den Rijn, viel de spanning al van mij af. De instructeur had al in de gaten dat ik zo zenuwachtig was en probeerde mij met grapjes te laten ontspannen en dat was hem goed gelukt. De sfeer was meteen omgeslagen in een zeer ontspannen sfeer en ik moet zeggen dat mijn eerste les zonder problemen was verlopen. Helaas heb ik de volgende afspraak volgende week gezet, maar ik kan zeggen dat ik nu alweer zin heb om te gaan rijden.