mei 18, 2024

De beste rijschool in Utrecht

1 min gelezen

Mijn rijbewijs ga ik bij de beste rijschool Utrecht halen. Het is hier zo prettig om lessen te nemen, vooral de zeer vriendelijke instructeurs leren je hier de fijne kneepjes van het autorijden. Een ander voordeel is dat hier gewerkt wordt met de methode Rij-opleiding in Stappen (RIS). De rij-opleiding is opgedeeld in verschillende modules:

  • Module 1: je leert de auto beheersen en bedienen.
  • Module 2: je leert een aantal eenvoudige bijzondere manoeuvres en om te gaan met verkeerssituaties.
  • Module 3: je leert de moeilijke bediening, beheersing, manoeuvres en situaties.
  • Module 4: je leert veilig en verantwoord rijden. 

In de eerste keer geslaagd

Module 3 wordt getoetst door een examinator van het CBR, dit is de tussentijdse toets. De 4e module wordt afgesloten met het praktijkexamen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van deze toetsen hebben mij er toe besloten om hier mijn lessen te gaan volgen. Niet voor niets wordt dit als de beste rijschool in Utrecht genoemd.

Al snel had ik het rijden onder de knie en de bijzondere verrichtingen waren voor mij ook geen enkel probleem. Dat kan ook niet anders door de zeer leerzame lessen die ik hier heb gevolgd. Zodra iets niet goed lukte bleven wij het net zolang oefenen, reden is dan ook dat ik in de eerste keer geslaagd ben.